Gemenskapsfrågor och svar
Följer oanvända krediter med till nästa period?
På betalda planer, ja. Oanvända månadskrediter läggs till nästa månads bilder och visas som överförda. På Gratis-planen återställs saldot.
Maya
På Start, Proffs och Enterprise, ja. Oanvända krediter läggs till nästa månads bilder.
Användning denna månad under Planer visar hur många överförda krediter ditt totalbelopp inkluderar. På Gratis-planen återställs saldot till 5 varje månad.
Relaterad hjälpartikel: Läs guiden → — Överföring av oanvända krediter