Usuń zadanie z listy, nie usuwając obrazów, które już wygenerowało.
Aby uporządkować Historię, otwórz menu ⋮ zadania i wybierz Usuń zadanie, a następnie potwierdź w oknie dialogowym. Potwierdzenie ostrzega, że tej akcji nie można cofnąć.
- Zadanie znika z Historii zadań oraz z wyników wyszukiwania.
- Obrazy już wygenerowane przez zadanie pozostają na Twoich produktach. Usunięcie zadania nie przywraca oryginalnych obrazów.
- Wykorzystane kredyty nie są zwracane.
Aby zatrzymać zadanie, które nadal działa, najpierw użyj Anuluj zadanie. Aby zatrzymać zadanie cykliczne, użyj Anuluj zadanie cykliczne w karcie Zaplanowane automatyzacje.