Ta bort en uppgift från listan utan att påverka de bilder den redan genererat.
För att städa upp i Historik, öppna en uppgifts ⋮-meny och välj Ta bort uppgift, bekräfta sedan i dialogrutan. Bekräftelsen varnar för att denna åtgärd inte kan ångras.
- Uppgiften försvinner från Uppgiftshistorik och från sökningar.
- Bilder som uppgiften redan genererat finns kvar på dina produkter. Att ta bort en uppgift återställer inte ursprungliga bilder.
- Använda krediter återbetalas inte.
För att stoppa en uppgift som fortfarande körs, använd först Avbryt uppgift. För att stoppa en återkommande automatisering, använd Avbryt återkommande uppgift i kortet Schemalagda automatiseringar.