De keuzes van je laatste taak worden de standaardinstellingen voor de volgende taak in dezelfde browser.
Om tijd te besparen onthoudt PROMPTit de opties die je gebruikte bij het indienen van een taak, zoals filters, prompts, afbeeldingslimieten, positie en selectievakjes.
- De volgende keer dat je Nieuwe taak opent in dezelfde browser, worden die keuzes voor je ingevuld.
- Wanneer je naar een andere functie schakelt, vullen de promptvelden zich met de standaardtekst van die functie.
- Niet-opgeslagen werk wordt apart bewaard als concept, met Concept voortzetten of Opnieuw beginnen.
Deze standaardinstellingen worden in je browser opgeslagen, dus een andere computer, browser of privénavigatievenster begint met de standaardinstellingen. Kijk altijd even bij Instellingen voor beeldgeneratie voordat je een taak indient.