Przejdź do treści

Jak PROMPTit zapamiętuje ustawienia zadań

PROMPTit Ustawienia

Twoje ostatnie wybory w zadaniu stają się domyślnymi dla kolejnego w tej samej przeglądarce.

Aby zaoszczędzić czas, PROMPTit zapamiętuje opcje użyte przy wysłaniu zadania, takie jak filtry, podpowiedzi, limity obrazów, pozycję i pola wyboru.

  • Przy następnym otwarciu Nowe zadanie w tej samej przeglądarce te wybory są wypełnione automatycznie.
  • Po przejściu do innej funkcji pola podpowiedzi wypełniają się domyślnym tekstem tej funkcji.
  • Niezapisana praca jest przechowywana osobno jako szkic, z opcjami Kontynuuj szkic lub Zacznij od nowa.

Te domyślne ustawienia są przechowywane w Twojej przeglądarce, więc na innym komputerze, w innej przeglądarce lub oknie prywatnym zaczynasz od standardowych ustawień. Zawsze zerknij na Ustawienia generowania obrazów przed wysłaniem zadania.

Pokrewne artykuły