Społeczność Q&A
Czy muszę mieć aplikację otwartą podczas wykonywania zadania?
Nie. Zadania są wykonywane na serwerze w tle. Możesz zamknąć PROMPTit po przesłaniu i otrzymać e-mail, gdy zadanie zostanie zakończone lub niepowodzeniem.
Yassine
Nie. Po przesłaniu zadania trafia ono do kolejki i jest wykonywane na naszym serwerze, więc możesz zamknąć aplikację lub przeglądarkę.
Postęp pojawia się w Historii za każdym razem, gdy wrócisz. Otrzymasz także e-mail, gdy zadanie zostanie zakończone lub niepowodzeniem, pod warunkiem, że powiadomienia e-mail są włączone w Ustawieniach.
Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Co się dzieje po wysłaniu zadania