Hoppa till innehållet

Gemenskapsfrågor och svar

Förlorar jag krediter när jag byter plan?

Nej. När du uppgraderar eller nedgraderar mellan planer följer dina oanvända krediter med till den nya planen efter att du godkänt ändringen i Shopify.

Yassine

Grundare ·

Nej. Klicka på Uppgradera eller Nedgradera på plankortet och godkänn ändringen i Shopify. Dina oanvända krediter följer med.

Kontrollera Aktivt abonnemang och Användning denna månad på Planer efteråt för att bekräfta din nya saldo.

Relaterad hjälpartikel: Läs guiden → — Uppgradera eller nedgradera din plan