Społeczność Q&A
Czy usunięcie zadania cofa jego zmiany?
Nie. Usuń zadanie usuwa tylko zadanie z Historii. Wygenerowane obrazy pozostają na Twoich produktach, a zastąpione oryginały nie są przywracane.
Maya
Nie. Usuń zadanie usuwa zadanie tylko z listy Historia. Obrazy, które zostały wygenerowane, pozostają na Twoich produktach, a kredyty nie są zwracane.
Aby przywrócić produkt, otwórz go w Shopify, usuń nowy obraz i ponownie załaduj swoją oryginalną kopię.
Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Usuń zadanie z Historii